Je bent zwanger, gefeliciteerd! Deze snelcursus kun je volgen vanaf dat je twintig weken zwanger bent en bereid je voor op de bevalling. Tijdens de lessen is er aandacht om op verantwoorde wijze je zwangere lichaam soepel te houden door yogahoudingen.

Eveneens is er aandacht voor de ademhaling, waarbij je je voorbereidt op de bevalling in combinatie met ademtechnieken. Meditatie en ontspanning vormen eveneens onderdeel van de lessen. De derde les is je partner welkom en krijgen jullie handvatten om tijdens de bevalling op elkaar af te stemmen, doen we oefeningen en zal je informatie mee krijgen op papier.

Bij Yoga Enzo wordt de zwangerschapsyoga snelcursus per serie à drie lessen van ieder 1,5 uur aangeboden, je betaalt de gehele serie à drie lessen (€ 65,00).

special: ONTSPANNEN BEVALLEN
Deze special van Yoga Enzo is gericht op zwangeren die in hun laatste trimester zijn van hun zwangerschap. Het is een praktisch moment waarin je handvatten krijgt om rust in je lichaam en denken te creëren tijdens de laatste loodjes van je zwangerschap en tijdens de bevalling.
Bij deze special staan centraal:
– bewust ontspannen
– controle over je ademhaling
– het positieve effect van bewegen met betrekking tot zwaartekracht
Data: onbekend
Kosten: € 39,50 (special van 2 uur)

3-WEEKSE SNELCURSUS voor zwangeren
Data: onbekend
Kosten: € 65,00 (3 lessen van 1,5 uur, laatste les partnerles)