Met regelmaat zet ik muziek in tijdens de eindontspanning van een yogales. Dat kan zijn dat ik een mantra zing, mijzelf begeleidend op gitaar. Het bespelen van een ander instrument bijvoorbeeld de native American flute of melodische percussie, zet ik met regelmaat in tijdens mijn lessen. Het weerklinken van klanken, stiltes tijdens de muziek en de herhaling van melodieën kent een ontspannende werking in het lichaam en denken.

Tijdens de Mantra Flow zal er altijd een mantra(‘s) met muziek zijn en tijdens de Mantra Flow ‘Special’ is er een moment dat je mag liggen om je te laten dragen door klanken en meditatieve muziekstukken, welke live worden gespeeld. Iedere tweede zaterdag van de maand organiseer ik een Mantra Flow.

De workshop Yoga Enzo ‘Special’ is een lange yogales met alles erop en eraan met wat Yoga Enzo je op de yogamat kan bieden. Een yogamoment, een mantra, een meditatie en een stuk muziek (live gespeeld) waarop je mag drijven… Geef je op voor een relaxed begin op een zondagochtend!

momenten meditatieve muziek bij Yoga Enzo:
* Mantra Flow is iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00-11.00 – € 11,00 > vanwege covid-19 vindt er een ander moment plaats met mantra’s
* tijdens specials met mantra’s, meditatie en/of yoga – meerdere keren per jaar, tijden wijken
* Yoga Nidra + live muziek – meerdere keren per jaar
* met regelmaat tijdens yogalessen een mantra of meditatieve muziek

MANTRA FLOW
Vanwege covid-19 blijkt zingen in groepsverband niet handig, dus zal de ‘mantra flow’ in een ander jasje worden aangeboden.

MANTRA RECITEREN & MEDITATIE
dag & tijd: za 4 juli & za 1 augustus 10.00-11.30
kosten: € 18,50 per keer
Benodigdheden: eigen mala (mala met rudraksha kralen met opbergzakje verkrijgbaar bij Yoga Enzo voor € 12,50)
Dit moment omvat mantra reciteren, meditatie en buigen we over heilige geschriften.

YOGA & KLANK BELEVING
dag & tijd: ma 13 juli 19.30-21.00
kosten: € 18,50
Bij deze special doen we eerst yogahoudingen, waarna een extra lange eindontspanning volgt met klanken. Tingsha’s, klankschalen, rainstick, handpan, gitaar… en meer… Ontspan jij mee?

YIN YOGA, MEDITATIE & MANTRA
dag & tijd: di 21 juli 19.30-21.00
kosten: € 18,50
Yin yoga is pure ontspanning, laat maar los… Waarna een meditatie volgt en een mantra. Gun jezelf een moment me-time bij Yoga Enzo.

YOGA NIDRA & KLANKBELEVING
dag & tijd: vr 14 augustus 19.30-21.00
kosten: € 18,50
Yoga Nidra wordt wel yogaslaap genoemd. Neem een moment om te onthaasten en laat je dragen door klanken en muziek.

MEDITATIECONCERT MET THE TEPEYO PROJECT
Dag & tijd: zo 30 augustus 10.30-12.00 of 13.30-15.00
Kosten: € 25,00
Zondag 30 augustus zal bij Yoga Enzo muziek klinken en wel door The Tepeyo Project! Met alles erop en eraan zullen prachtige geluiden door de yogastudio gaan en jouw hart aanraken. Zo zal een prachtige samensmelting aan geluiden, stilte, meditatie en muziek. Alles wordt uitversterkt, het beloofd een geweldig moment te worden!
THE TEPEYO PROJECT:
Als duo is The Tepeyo Project ooit ontstaan voor een kunst- en lichtfestival in Schiedam. Het project is een succes en duurt voort.
Dave Boone speelt toetsen en zijn liefde voor het bewerken aan geluiden smelten samen in soundscapes. Carolien Hartman is eigenaar van Yoga Enzo maakt graag liedjes en heeft een zwak voor niet alledaagse instrumenten. Met liefde voor sferische muziek maken zij soundscapes en mooie liedjes. De liedjes worden dit keer ingeruild door mantra’s.
Aanvulling:
Deze ruimte kent een beperkt aantal plaatsen. Geef aan of je een stoel, bank of meditatiekussen wenst.

foto van The Tepeyo Project