Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Yoga Enzo

–  je meldt je aan voor een Yoga Enzo moment via e-mailadres yogaenzo@live.nl of bel met 06 41 47 35 81
– je betaalt je Yoga Enzo moment voorafgaand, de kosten staan 3 dagen vòòr aanvang op de rekening van Yoga Enzo
– afmelden doe je via e-mail of telefonisch gesprek minimaal 3 dagen voor tijdstip van aanvang van het Yoga Enzo moment – binnen 3 dagen geldt een betalingsverplichting/geen restitutie
– afmelden van een yogales doe je minimaal 4 uur voorafgaand – als er een mogelijkheid is kan je een gemiste les binnen een serie lessen inhalen
– Yoga Enzo momenten zijn niet overdraagbaar
– het afnemen van een moment van Yoga Enzo is geheel voor eigen risico van de cursist

Privacygegevens Yoga Enzo

Bij Yoga Enzo nemen we de privacy van jouw persoonsgegevens zeer serieus en gaan we er zorgvuldig mee om. Yoga Enzo te Vlaardingen, is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke gegevens worden verzameld?
Wanneer jij je aanmeldt voor de lessen van Yoga Enzo, via e-mail of telefonisch contact, aanvragen doet voor één van mijn diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Yoga Enzo verwerkt alleen de gegevens die je zelf verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
* Voor- en achternaam/bedrijfsnaam
* E-mailadres
* Telefoonnummer
* Straat en huisnummer
* Woonplaats

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?
Deze gegevens worden gebruikt om contact te onderhouden over de lessen, aanmeldingen, nieuwe roosters, workshops, het maken van offertes/facturen voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Persoonsgegevens inzien
Je hebt het recht je persoonsgegevens in te zien en deze te wijzigen. Je persoonsgegevens worden serieus genomen bij Yoga Enzo, er worden passende maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beveiligen. Wanneer je indruk hebt, dat je persoonsgegevens niet goed zijn beveiligd, vraag ik je contact op te nemen.