Mindfulness bij Yoga Enzo
Alle lessen en workshops bij Yoga Enzo kennen elementen uit mindfulness gedachtegoed. Zo zijn buiten de mindfulness lessen/workshops vrijwel alle momenten van Yoga Enzo geschikt om mindfulness te oefenen…

lessen/specials/workshops waarin elementen van mindfulness aanwezig zijn:

OEFENGROEP MINDFULNESS
kosten: € 14,50 per avond
dag & tijd:
*
ma 22 & do 25 juni 19.30-20.45 I oefening: aandacht voor compassie (latifa gebed)
* ma 29 juni 19.30-20.45 I oefening: aandachtig loslaten in het hier & nu

Dit jaar is geen cursus mindfulness in het voorjaar. Yoga Enzo kiest ervoor om oefengroepen te starten en heet je welkom in de studio met een klein gezelschap, ook wanneer je geen ervaring hebt met mindfulness kun je deelnemen aan deze momenten (welke los van elkaar staan). De oefenmomenten laat je tot rust komen, stress achter je te laten en negatieve gedachten minder intens zijn. Het draagt bij om in balans te komen, deze momenten zijn meditatief van aard.

Categorieën: Mindfulness