Mantra Flow
tweede zaterdagochtend van de maand 10.00-11.00
Data: zaterddag 9 november
Kosten: € 11,00 per keer (inclusief koffie/thee en homemade koek/cake)
Dit moment omvat mantra’s, momenten van samen stil zijn en meditatie.

Special: Yin Yoga & Live Mantra’s
datum: zondag 17 november 10.00-13.30
kosten: € 45,00
Ervaar een mooi moment van relaxen in een yin yogahouding met klanken van mantra’s die live worden gespeeld op gitaar of ukelele die je steeds dieper laten ontspannen. Ervaar de trillingen van de muziek, terwijl je in een yin yogahouding aanwezig bent en wordt uitgenodigd te ontspannen. Marlies Collantes neemt als ervaren yin yogadocent het yogadeel van deze workshop voor haar rekening, Carolien Hartman zal de mantra’s op gitaar/ukelele ten gehore brengen. Het is een samensmelting van een tweetal ondernemingen, namelijk Vegan & Asana en Yoga Enzo. Je wordt verwelkomt met koffie/thee en homemade lekkers en een lunch, uiteraard vegan!

Special: YOGA & KLANKONTSPANNING
Dag & tijd: woensdag 4 december 19.00-20.30
Kosten: € 17,50
Deze special omvat dat wat Yoga Enzo jou graag biedt: ontspanning middels yoga, meditatie, ademen en muziek alles in volle aandacht. Middels zachte yogaoefeningen in series aangeboden krijgt het lichaam ruimte om te onthaasten en spanningen te laten afvloeien. Het denken zal kalmer worden en je ademhaling zal vriendelijk zijn en vertragen. Tijdens een bodyscan mag je verder ontspannen met op de achtergrond klanken van gestemde percussie, gitaar, ukelele en/of indianenfluit…

MEDITATIECONCERT MET THE TEPEYO PROJECT
Dag & tijd: zaterdag 14 december 11.30-13.30u
Kosten: € 25,00
Zaterdag 14 december zal bij Yoga Enzo muziek klinken en wel door The Tepeyo Project! Met alles erop en eraan zullen prachtige geluiden door de yogastudio gaan en jouw hart aanraken. Zo zal een prachtige samensmelting aan geluiden, stilte, meditatie en muziek. Alles wordt uitversterkt, het beloofd een geweldig moment te worden!
THE TEPEYO PROJECT:
Als duo is The Tepeyo Project ooit ontstaan voor een kunst- en lichtfestival in Schiedam. Het project is een succes en duurt voort.
Dave Boone speelt toetsen en zijn liefde voor het bewerken aan geluiden smelten samen in soundscapes. Carolien Hartman is eigenaar van Yoga Enzo maakt graag liedjes en heeft een zwak voor niet alledaagse instrumenten. Met liefde voor sferische muziek maken zij soundscapes en mooie liedjes. De liedjes worden dit keer ingeruild voor mantra’s.
Aanvulling:
Deze ruimte kent een beperkt aantal stoelen. Geef aan of je een stoel, bank of meditatiekussen wenst.
(na afloop koffie/thee met homemade cake/koek en een kop homemade vegetarische soep)

foto van The Tepeyo Project

Special: YOGA IN KERSTSTIJL
Dag & datum: maandag 23 december 19.00-20.30
Kosten: € 17,50
Zet je kerstmuts op, smeer glitters in je gezicht en breng je kerst sokken mee. Het laatste yogamoment van dit jaar is dit keer anders dan anders. Yoga om al die spanning voor kerst naast je neer te leggen. Geen mantra dit keer, maar een kerstlied om uit volle borst te mogen meezingen. Gewoon omdat het kan!