Mantra Flow In Concert
zaterdag 8 december 11.30-13.00
kosten: € 17,50 (met verse vegetarische soep, koffie/thee met homemade lekkers)
Dit keer pakt Yoga Enzo uit met de Mantra Flow van december. Bij wisseling van de seizoenen wordt de Mantra Flow Special gepland. Uiteraard is het een moment met mantra’s, stilte, meditatie en bovenal muziek. Samen met Fabian (bespeelt bansuri en tanpura) en Robert (bespeelt gitaar) verkeert  Carolien in goed muzikaal gezelschap. De mantra’s begeleidt zij op gitaar/ukelele vergezeld door het gitaarspel van Robert of de klanken van de bansuri. De tanpura met daarbij een mantra brengt een stukje India naar de Hoogstraat in Vlaardingen.

Yoga Enzo Wandeling
zaterdag 1 – 15 december en 5 januari 08.00-09.30u
kosten: € 17,50 per keer
Tijdens de wintermaanden zal meerdere keren een wandeling worden georganiseerd door Yoga Enzo, met: yogaoefeningen, adem- en meditatieve oefeningen. Aan het einde van de wandeling zullen we met elkaar lopen naar Yoga Enzo aan de Hoogstraat 68 en ons opwarmen aan koffie/thee met ontbijtkoek. Bij slechte weersomstandigheden is het alternatief een ontwaken in de yogastudio aan de Hoogstraat 68 met een anderhalf uur durende yogasessie met daarin eveneens aandacht voor de adem en een meditatie.
(verzamelpunt: bij de mozaïek zitmuren aan de Hoflaan)

Licht-meditatie
zaterdag 22 december 09.00-10.30
kosten: € 16,00
Een meditatie om aandacht te hebben voor het licht tijdens de donkere dagen rondom kerst. Open je hart en raak je innerlijk licht aan.

Mantra Flow
tweede zaterdagochtend van de maand 10.00-11.00
Data: 12 januari, 9 februari, 9 maart
Kosten: € 11,00 per keer (inclusief koffie/thee en homemade koek/cake)
Dit moment omvat mantra’s, momenten van samen stil zijn en meditatie.

 

Categorieën: Meditatie