Mantra Flow
tweede zaterdagochtend van de maand 10.00-11.00
Data: zaterdag 11 januari – 8 februari
Kosten: € 11,00 per keer (inclusief koffie/thee en homemade koek/cake)
Dit moment omvat mantra’s, momenten van samen stil zijn en meditatie.


MEDITATIECONCERT MET THE TEPEYO PROJECT
Dag & tijd: zaterdag 14 maart 11.30-13.30u
Kosten: € 25,00
Zaterdag 14 december zal bij Yoga Enzo muziek klinken en wel door The Tepeyo Project! Met alles erop en eraan zullen prachtige geluiden door de yogastudio gaan en jouw hart aanraken. Zo zal een prachtige samensmelting aan geluiden, stilte, meditatie en muziek. Alles wordt uitversterkt, het beloofd een geweldig moment te worden!
THE TEPEYO PROJECT:
Als duo is The Tepeyo Project ooit ontstaan voor een kunst- en lichtfestival in Schiedam. Het project is een succes en duurt voort.
Dave Boone speelt toetsen en zijn liefde voor het bewerken aan geluiden smelten samen in soundscapes. Carolien Hartman is eigenaar van Yoga Enzo maakt graag liedjes en heeft een zwak voor niet alledaagse instrumenten. Met liefde voor sferische muziek maken zij soundscapes en mooie liedjes. De liedjes worden dit keer ingeruild voor mantra’s.
Aanvulling:
Deze ruimte kent een beperkt aantal stoelen. Geef aan of je een stoel, bank of meditatiekussen wenst.
(na afloop koffie/thee met homemade cake/koek en een kop homemade vegetarische soep)

foto van The Tepeyo Project

WANDELING
Dag & tijd: zaterdag 4 januari 08.00-09.30u
Kosten: € 11,00
Tijdens het december abonnement van Yoga Enzo wordt een wandeling gemaakt. Tijdens de wandeling zullen er yogaoefeningen, een adem- en meditatieve oefeningen worden gedaan. Aan het einde van de wandeling zullen we met elkaar lopen naar Yoga Enzo aan de Hoogstraat 68 en ons opwarmen aan koffie/thee met ontbijtkoek.
Verzamelpunt: bij de mozaÏek zitmuren aan de Hoflaan

SPECIAL: YOGA IN THE BUBBLE
Dag & datum: donderdag 2 januari 19.00-20.30
Kosten: € 17,50
Alles staat in het teken van de ‘bubbel’! Alle aandacht trek je terug naar jezelf tijdens de yoga oefeningen, vervolgens zal er een bubbelmeditatie zijn en bubbels na afloop met een hartig hapje! Laat het nieuwe jaar goed beginnen en geef je op!

 


Categorieën: Meditatie