Mini-retreat ‘Stilte’
Dit moment is voor iedereen die is geïnteresseerd in yoga, meditatie en mindfulness! Deze workshop wordt door gastdocent Marcella Nederlof (mindfulnesstrainer) en Carolien Hartman (eigenaresse Yoga Enzo) georganiseerd. Laat je aanraken door stilte op zondagochtend 19 mei!

Yin-Yoga & Live Mantra’s
Datum: zondag 16 juni 10.30-13.00
Kosten: € 32,50
Marlies Collantes neemt als ervaren yin yogadocent het yogadeel van deze workshop voor haar rekening, Carolien Hartman zal de mantra’s op gitaar/ukelele ten gehore brengen. Ervaar een mooi moment van relaxen in een Yin yogahouding met klanken van mantra’s die live worden gespeeld op gitaar of ukelele die je steeds dieper laten ontspannen. Ervaar de trillingen van de muziek, terwijl je in een yin yogahouding aanwezig bent en wordt uitgenodigd te ontspannen. Yin yoga bestaat uit statische houdingen, welke gericht zijn op het versoepelen, ontspannen en versterken van gewrichten en bindweefsel. Een houding hou je 3 tot 5 minuten aan. Het geeft tevens op een rustige manier ruimte aan de geest om je concentratie te bevorderen of kan helpen bij mentaal herstel van stressvolle perioden.
Indeling workshop: ontvangst met koffie/thee en vegan homemade koek – yin yoga & live mantra’s – vegan eenvoudige lunch met verse soep, brood en wat smeersels

ZOMERABONNEMENT
Vanaf juli geldt bij Yoga Enzo een zomerabonnement, net als voorgaande jaren kun je deze periode je eigen abonnement samenstellen met wekelijkse lessen en/of workshops. Dit abonnement wordt momenteel vormgegeven en word spoedig bekend gemaakt!

Categorieën: Nieuws